Vårens möten

Det nya året är ett par veckor gammalt och det kan därför vara dags att samlat lägga ut lite info om de olika nordiska möten som är schemalagda för våren. Det hela börjar med faktascreening i Köpenhamn i slutet på januari medan de första programgruppsmötena kommer att hållas i mars.

Först ut bland programgrupperna är barn som möts i Helsingfors den 22-23 mars. På mötet delas för första gången också ut de öronmärkta utvecklingsmedel, som barnbeställarna beviljades av Nordvisionsfonden i december.

Även fakta och kultur har ju öronmärkta utvecklingsmedel, de kommer att delas ut på fakta/kulturpitchen som hålls i Helsingfors den 17-18 april. Närmare program för de dagarna klarnar under februari.

Undervisningsgruppen möts den 28-29 mars i Stockholm medan dramagruppen håller sitt möte i Köpenhamn den 12-13 april. Den 19-20 april kommer webbgruppen KINKS att mötas i Köpenhamn.

Det lönar sig också att sätta kryss i kalendern för den 24-27 april då EBU TV Summit hålls i Köpenhamn med fokus på Norden. Den årliga Circom-konferensen hålls också i Norden, i Malmö den 16-20 april.

Fler möten i vår möteskalender.