Samme vision – nyt logo

Nordvision har fået nyt logo i forbindelsen med flytningen af Nordvisions sekretariat til København.

Nordvision har fået nyt logo i forbindelsen med flytningen af Nordvisions sekretariat til København. Det er DR Design i samarbejde med det nye Nordvisions sekretariat i København, der har stået bag udviklingen af det nye design.

Kreativ chef Solvejg Fjord siger; ”Det gamle logo har en flot historie og afspejler et helt unikt nordisk samarbejde. Dog var der flere gode grunde til at redesigne Nordvisions logoet: Organisationen havde brug for et nutidigt mærke der udtrykker den kvalitet, som giver NV-samarbejdet succes, og samtidig klart og enkelt fortæller historien om en moderne, nordisk samarbejdsorganisation. Det tidligere mærke har sprunget 2-3 redesign over, og er i dag primært et historisk logo, der vanskeligt kunne indarbejdes i et opdateret formsprog og i sin detaljerigdom var svært at implementere på nye medier”

Fra starten har det dog været vigtig at fastholde forbindelsen til det tidligere mærke, og dermed Nordvisions historie, ved at bære nordlys-elementet med over i det nye logo.

”Den nordiske design- og arkitekturtradition, med vægten på lys, kølige farver og formæssig enkelhed og funktion har sammen med den nordiske natur været inspirationskilder/visuel platform for udviklingen af Nordvisions nye identitet”, siger Solvejg Fjord.

Det nye logo giver desuden sekretariatet mulighed for at bruge nordlyset som designelement på websitet.