Ny projektkalender, viktig info

I vår skal alle programgruppemedarbeidere selv registrere nye prosjekter i den digitale prosjektkalender i stedet for at sende informasjonen til sekretariatet.

Den nye, digitale prosjektkalender vil bli tatt i bruk under vårens programgruppemøter. Her vil du som programgruppemedlem selv kunne registere og oppdatere prosjekter, printe prosjektkalenderen og finne all informasjon du behøver til møtene samlet på ett sted.

Alle programidéer skal denee våren registreres på web i stedet for å sendes til sekretariatet. Prosjektkalenderen vil ha en prosjekteier per prosjekt. Når du logger på i mars vil du dermed ha tilgang til – og kunne oppdatere – alle dine pågående prosjekter. Du vil få tilsendt mer informasjon om fremgangsmåten og innloggingsinfo primo mars – og du finner en guide til prosessen under FAQ.

Sekretariatet vil naturligvis være behjelpelige med registrering og alle andre spørsmål du måtte ha i prosessen. Vi vil også presentere løsningen og diskutere endringer på de enkelte programgruppemøter i løpet av våren.

Behøver du hjelp? Kontaktpersoner for programgrupperne:
Drama, Fakta / Kultur og Undervisning: Veera (+45) 2854 4004
Børn&Unge, Underholdning og Videnskap: Cecilie (+45) 2854 4005