Ny medarbejder til NVS

Til sommer stopper Mikael Skog på Nordvisionssekretariatet (NVS) i København. Mikael Skog har været projektleder på NVS siden vinteren 2010 – 2011. Mikael skal tilbage til et job på Yle.

af Henrik Hartmann

I stedet har NVS rekrutteret en ny finsktalende medarbejder fra Yle. Det bliver Bo (Bosse) Ahlgren. Bosse har de seneste 2 år arbejdet som producent for arkivprogrammer og med udvikling af skoleweb tjenesten Vetamix for svenske Yle. Bosse har over 20 års erfaring med medier. Først fra radio, sidenhen fra avis, senest fra TV og web.

Bosse fortæller; – Det har været vældig interessant at få lov til at være med til at udvikle skoleweb-tjenesten Vetamix, og at være med til at bygge en indholdsproduktion op, som sigter på at udnytte den enorme mængde materiale som findes i Yle´s arkiv.

Bosse har allerede et indblik i det nordiske samarbejdet fra Nordvisionens undervisningsgruppe, hvor han har deltage de sidste 1 ½ år.

– Nordvisionssamarbejdet handler jo ikke bare om at samproducere programserier og udveksle programmer. Samarbejdet handler jo også om at udveksle erfaringer, idéer og strategier. Udfordringerne er store for vor nordiske bolag og der er jo ingen ende på forandringerne. Så jeg ser frem i mod at få lov til at være med til også at udvikle rammerne for det nordiske arbejde, siger Bosse Ahlgren.

Bosse Ahlgren starter som projektleder på Nordvisionssekretariatet i københavn til august.