Ny medarbejder til Nordvision fra NRK

Øystein Espeseth Andresen bliver ny medarbejder i Nordvisionssekretariatet. Øystein kommer fra NRK Super, NRK’s børnekanal. På NRK Super arbejder Øystein som projektleder for net, både med indhold og udvikling, med sociale medier og markedsføring.

Nordvisionssekretariatet har søgt en ny medarbejder, der kan være med til at understøtte den udvikling Nordvisionssamarbejdet er i gang med, hvor man nordisk skal fremme både det digitale – og publiceringsteknologiske samarbejde.    

Øystein har en alsidig baggrund fra NRK, hvor han bl.a. har arbejdet som projektleder for sociale medier for NRK super, for diverse kampagner for NRK Super (bl.a. antimobbetprojektet ”BlimE”) og for ”Fin Fredag” (direkte sendt fredags-underholdning fra studio), som produktionsleder på ”Sara” (første netdrama fra NRK) og som redaktionsassistent på NRK Underholdningsafdeling.

Henrik Hartmann fortæller:

”Der var rigtig mange kvalificeret ansøgere til stillingen, men valget faldt på Øystein. Han har en rigtig fin vifte af mange kvalifikationer, stærk faglig digital baggrund, og nogle fine personlige egenskaber.”

Øystein ser frem mod at arbejde i Nordvision:

”Mediebranchen er inde i en vældig spændende tid, og fremover vil vi se at man igen og igen eksperimentere med bl.a. digitale og lineære oplevelser og publiceringsmåder. Den rejse vil jeg gerne være med på. Her mener jeg Nordvision kan spille en vigtig rolle for at sørge for en effektiv udvikling, sådan at de nordiske public service-bolag ikke hver især står alene.”

Videre siger Øystein:

”Noget af det bedste jeg ved er, når jeg kan koble forskellige folk og forskellige projekter sammen for at få helt nye ting til at ske. Det er det som motiverer mig allermest. Og det var den vigtigste årsag til at søge dette job. Tænk at få hele Norden, og ikke bare NRK, til at lave morsomme projekter sammen!”

Øystein erstatter Marianna Widmalm, som skal tilbage til SVT Malmö som projektleder. Øystein starter i Nordvisionsskretariatet efter sommerferien 2016.