Nordvisions nye sekretariat

Nordvisions sekretariat, som tidligere har ligget i Finland, Danmark, Sverige, og senest i Norge, flyttedes fra 1. juli 2006 atter til Danmark. Nordvisions sekretariat ledes af generalsekretær Henrik Hartmann.

Nordvisions sekretariat ledes af generalsekretær Henrik Hartmann. Henrik har arbejdet med tv-produktion i en række sammenhænge, senest som redaktør for DR Undervisning. Før dette arbejdede han som produktionschef i et mellemstort dansk produktionsselskab.

Henrik har gennem årene engageret sig i NV-samarbejdet i flere sammenhænge. Han har blandt andet været involveret i adskillige nordiske samproduktioner, samt research- og udviklingsprojekter. Han har derudover været ordførende for NV-undervisningsgruppen.  

I 2003 blev han medlem af ”The Programme Experts Group” i European Broadcasting Unions (EBU) videnskabs- og undervisningsgruppe. I 2005 blev han valgt til vicepræsident i denne gruppe. Han har ligeledes medvirket som projektkoordinator, planlægger og idémand til adskillige EBU fællesproduktioner.

Henrik er uddannet i kommunikation og samfundsfag fra Roskilde Universitet.

Projektmedarbejder Cecilie Stranger-Thorsen er nordmand og bor i Malmø i Sverige. Hun har arbejdet med webproduktion, film og børn & unge siden 1998, senest som projektleder for web-tjenesten ’dvoted’, som er et fællesnordisk talentudviklingsprojekt for unge filmskabere. Hun har også arbejdet med udredningsarbejde, klarering av rettigheder til digital distribution og udvikling af undervisningsmaterialer.

Cecilie har en kandidatgrad i medievidenskab fra Universitetet i Bergen med tv som specialiseringsområde. Hun taler norsk, svensk og flydende engelsk.

Projektmedarbejder Veera Sydänmäki er oprindeligt fra Helsinki, Finland, men har boet i Danmark i flere år. Hun har i sine tidligere positioner fungeret blandt andet som support konsulent for en dansk softwareudvikler. Hun har desuden beskæftiget sig med journalistik, kommunikationsopgaver og medieanalyse.

Veera har en kandidatgrad i statskundskab og kommunikation fra Helsinki Universitet i 2005. Hun taler flydende engelsk, dansk og svensk og har finsk som modersmål.

Kontakt Nordvisions sekretariat