New Media Days aflyses

Konferencen ’New Media Days’, der skulle være holdt den 12.-13. september i år, er blevet aflyst.

”Vi må erkende, at det har knebet med tilmeldingerne i år. Det skyldes formentlig både finanskrisen, og ikke mindst det forestående folketingsvalg, der kommer på tværs i forhold til afvikling af konferencen.

En stor del af vores publikum vil være forhindret i at deltage på grund af den forestående valgdækning . Konferencen vil af den grund mangle den nødvendige tilslutning,” siger underdirektør i DR Jura, Politik og Strategi Jonas Svava Iversen, der er styregruppeformand for New Media Days.

Konferencen skulle have været holdt 12. – 13. September i Lokomotivværkstedet. Det er DR, Danske Dagblades Forening (DDF), Medierne (Danske Mediers Forum) og Foreningen af Danske Internetmedier (FDIM), der i snart en årrække har stået bag arrangementet.

Jonas Svava Iversen forklarer, at folkene bag New Media Days vil bruge de kommende måneder på at evaluere og overveje, hvordan man bedst kan være med til at udfordre og udvikle mediebranchen i fremtiden.

”Det er fortsat relevant og nødvendigt, at mediebranchen mødes og udvikler sig på tværs af de traditionelle skel. Vi vil i styregruppen bruge de næste måneder på at vurdere, hvordan vi bedst muligt fortsat kan arbejde for det fælles mål.”

Artikeln tagen från newmediadays.dk