Kultur pitch og kultur penge

D. 11. og 12. oktober 2011 afholder den nordisk kulturgruppe og Nordvisionssekretariatet kultur-pitch og kulturseminar i DR Byen i København. Hvis du er kulturproducent kan du allerede nu sætte kryds kalenderen ved disse dage

Hvis du har en rigtig god kultur idé eller et kulturprogramforslag, så får du mulighed for at få del i de særlige udviklingsmidler, som vil blive delt ud til de bedste forslag på selve dagen. De næste to år, vil de nordiske kulturbestillere kunne uddele op til 300.000 skandinaviske kroner / 40.00 euro om året, til udvikling af nye kultur projekter. Kultur-pitchen finder sted d. 12. oktober 2011.

Dagen før d. 11. okt. vil man på kulturseminaret få mulighed for at se – og høre om erfaringerne med nogle af de bedste nordiske kulturprogrammer i Norden, og møde de kulturproducenter, som står bag programmerne. Programmet for seminaret ligger endnu ikke klart, men vi vil løbende orientere om det i Nordvisions nyhedsbrev.
 
Gennem de sidste to år har Nordvisionssamarbejdet haft gode erfaringer med den såkaldte fakta-pitch og de særlige fakta-udviklingsmidler. Erfaringerne herfra har de nordiske faktabestillere og Nordvisionssekretariatet samlet i en slags ”10 bud på nordisk pitch”, som kan være godt at have med ind i overvejelserne før man pitcher sin idé.

Yderligere information fås ved henvendelse til Nordvisionssekretariatet; Henrik Hartmann; hrh@remove-this.dr.dk