Här är Nordvisions nya plattform för samarbetet

När du loggar in här på Nordvisions sidor märker du kanske att det ser lite nytt ut. Vår plattform för det nordiska samarbetet har fått en facelift, också under huven.

Det är här, på Nordvision.org, som hundratals public service-medarbetare loggar in för att skapa nordiskt samarbete kring innehåll och samarbetsprojekt.

Vårt gamla system hade omkring 15 år i ryggen och det började märkas.

Nu kan vi därför presentera en helt nyutvecklad plattform. Principerna för samarbetet är de samma: Det är här du registrerar dina projekt för att hitta partner i de andra nordiska länderna.

Nytt är mer tydlighet i processen. Systemet är också bättre på att hålla alla inblandade uppdaterade om vad som sker med projekten, och de kopplas också på kommande pitchmöten på plattformen. Samtidigt ska den nya plattformen vara med och framtidssäkra samarbetet i Nordvision för många år framöver.

När du loggat in hittar du frågor och svar till varje fält du ska fylla i när du registrerar dina projekt.

Här är några punkter kring vad som har förändrats:

När du loggar in

Från och med nu är ditt användarnamn alltid din e-postadress. Precis som tidigare behöver du en e-postadress från ett av de nordiska public service-bolagen för att kunna godkännas som användare.

Möteskalendern har blivit smart

När du registrerar ett projekt för pitch så kopplas det automatiskt ihop med nästa pitchmöte för den genre som du registrerar projektet i. Därför kan du genom att logga in också se när det är dags att presentera ditt projekt för de nordiska beställarna.

Deltagande partner hålls uppdaterade om projekten

Vår nya plattform ger dina partner i projekten uppdateringar när något nytt sker (till exempel om publiceringstidpunkten flyttas). Därför är det från och med nu särskilt viktigt att alla projekt uppdateras vartefter det finns ny information.

Ett system för alla faser i processen

Den nya plattformen håller reda på dina projekt från utvecklingsfasen och fram till att du vill söka stöd ur Nordvisionsfonden. Det är alltså nu enklare att ta ditt projekt i mål, med den information du redan skrivit in om ditt projekt.

Kom med och lär dig allt som är nytt på ett ögonblick

Även om den nya plattformen har utvecklats med användarvänligheten i fokus, så kan det gott kännas lite främmande i starten. Därför vill vi bjuda in dig till en snabb genomgång på Teams, där du också kan ställa frågor och få svar från oss direkt.

Introduktion: Skriv upp dig för en av sessionerna nedan

Vi ser fram emot att läsa mer om dina nya projektidéer på Nordvisions nya plattform!

Logga in här, eller registrera dig som ny användare, för att komma igång.