Förändringar i projektkalendern

Vi är i färd med att göra en del förbättringar till projektkalendern. En del av de här förändringarna är redan lagda live och syns därför också för er användare av projektkalendern.

Det är nu möjligt att ta ut en pdf med utvalda projekt från projektkalendern. Det gör du genom att klicka för de projekt du vill ta ut i pdf:en och sen trycka på symbolen längst ned på sidan. Du kan också använda dig av all eller none högst upp och således ta ut hela projektkalendern i pdf-form på översiktssidan.

På översikten listar vi också nu när projektet har skrivits in, så att man kan sortera listan så att de nyaste projekten kommer först. Om man klickar upp ett projekt ser man också när det här projektet senast har uppdaterats i projektkalendern.

PDF:n är nu automatiskt sorterad i alfabetsordning.

Utvecklingssprojekten kan nu listas skilt genom att välja det tillvalet i type of project under översikt. Utvecklingssprojekten får också en skild bakgrundsfärg i översikten. Du antyder att ditt projekt är ett utvecklingsprojekt genom att kryssa för dev project då du registrerar ett nytt projekt eller uppdaterar ett gammalt.

En användare kan nu också radera de projekt han/hon själv är ägare till, tidigare är det bara NVS som kunnat radera projekt. Observera dock att projekt som blir av inte ska raderas, utan istället flyttas till arkivet.

Utöver det här har vi gjort några småförändringar som att byta plats på contract-fältet, samt lagt till en ålderskategori other i målgrupp för barnprojekt.  Vi kommer också att göra ytterligare några förändringar som ännu inte är lagda på livesajten – vi återkommer till info om dem vid ett senare tillfälle.