DRs nye tv-kanaler får navne

DR’s tre nye kanaler har nu fået navnene DR Ramasjang, DR K og DR HD.

DR sætter nu navne på sine tre nye tv-kanaler, som går i luften med det nye digitale sendenet i november 2009. De tre nye medlemmer af DR-familien er henholdsvis en børnekanal, en kultur- og historiekanal samt en ren HD-kanal – og de har nu fået navnene DR Ramasjang, DR K og DR HD.

DR Ramasjang – en børnekanal til 3-10 årige

Børnene får nu endnu mere plads hos DR. Fra den 1. november 2009 vil danske børn og deres forældre kunne samles om børne-tv i høj kvalitet, i alle døgnets vågne børnetimer, fra kl. 06.00 til kl. 20.00, hver dag, året rundt. DR Ramasjang henvender sig til alle børn mellem 3 og 10 år, men har fokus på de 7 til 10-årige.

DR K – en moderne kulturkanal

Fra november får DR også en anden vigtig platform, der vil give seere med interesse for kultur og historie et livligt sted at samles. Kultur- og historiekanalen DR K vil give plads til det brede billede af kultur, lige fra opera, billedkunst og litteratur til design, mode og arkitektur. DR K sender fra 16.00 til kl. 24.00 alle dage, året rundt.

DR HD – Danmarks første free-to-air HD kanal

DR vil også tilbyde danskerne en hel kanal med tv i overlegen broadcast-kvalitet. DR HD sender kun i ægte HD – aldrig opskaleret – og henvender sig til dem, der vil have endnu mere ud af DR.