Persondatapolitik

 

Hvilke data indsamler Nordvision om dig?Besøger du vores hjemmeside, indsamler vi din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden. Vi indsamler ikke følsomme data om dig. Tilmelder du dig nordvision.org som bruger (New user) tilmeldes samtidig vores nyhedsbrev, hvor vi indsamler dit navn og e-mailadresse.

Hvordan bruger vi dine data?Vi bruger kun data om dig til at lave en profil af dig, give dig målrettet markedsføring, hindre uregelmæssigheder og optimere vores hjemmeside. Efter persondataforordningens artikel 6 må vi behandle dine data, hvis a) du har samtykket hertil, tilmeldt dig vores nyhedsbrev og/eller accepteret cookies, b) det sker for at opfylde en aftale med dig, eller c) vi har en legitim interesse i at forbedre og administrere vores tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig. Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter vores behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data? Leverandører, der arbejder for os, kan få adgang til dine data, men må kun bruge dem til at løse de opgaver, vi beder dem om, og inden for de formål, vi har nævnt ovenfor. Det kan fx være virksomheder, der hjælper os med IT- og kundesupport.

Hvor længe opbevarer vi data?Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ - 1 år efter, at formål er ophørt, dog slettes data om din onlineadfærd typisk efter 14 dage, dog op til 1 år afhængigt af cookie-type og formål. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder. Du kan få indsigt i de data, vi behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via kontaktoplysninger i footeren på denne side.

Kontakt og klager. Har du spørgsmål eller klager? Benytt kontaktoplysningerne i footeren på vores site og du er altid velkommen til at kontakte oss. Du kan klage på vores databehandling til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@remove-this.datatilsynet.dk.

Ændringer. Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

Cookie politik

Formål: På vores hjemmeside bruger vi online identifikatorer og -teknologier ("Cookies") til at identificere dig og dit udstyr, registrere din adfærd for at optimere vores hjemmeside,  give dig målrettet, digital markedsføring via vores egne medier og via tredjepart. Det bemærkes, at denne cookie politik kun gælder for Nordvisions hjemmeside nordvision.org.

Hvad er en cookie? En cookie er en tekstfil, som placeres på din harddisk af en webserver. Cookies indeholder oplysninger, der senere kan læses af en webserver på det domæne, som udstedte cookien til dig dvs. hjemmesiden genkender dig, næste gang du besøger den. Cookies kan ikke bruges til at køre programmer eller sende virus til din computer.

Tredjepartscookies: Vores hjemmeside gør brug af tracking programmer fra bl.a. Google Analytics og Facebook, der også sætter Cookies og dermed kan lagre og tilgå lagrede data om dig og dele dem med os og vise målrettet indhold på sociale medier som fx Facebook, Youtube, Twitter og Instagram. Som en del af Nordvisions omtaler og begivenheder kan der anvendes socialt medie indhold – fx indlejret indhold fra Facebook og andre lignende tjenester. Hvis du interagerer med dette indhold fra sociale medier, vil din adfærd blive tracket af tredjepart og det sociale medie kan evt. henføre disse data til din profil på det sociale medie. Den behandling, som det sociale medie foretager, ligger uden for Nordvisions kontrol og er udelukkende et forhold mellem dig og det sociale medie.

Fravalg af cookies: Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler og gemmer data om dig, kan du slå Cookies fra i indstillingerne fra din internet-browser. Måden afhænger af, hvilken internet-browser du anvender. Her kan du læse, hvordan du gør, hvis du bruger Firefox, Google Chrome eller Internet Explorer, Windows 7, 8.1 og 10.

Har du spørgsmål eller klager? Se vores kontaktoplysninger i footeren på vores site. Du er altid velkommen til at kontakte oss.

Hvilke cookies bruges på hjemmesiden?

Navn

Udbyder

Formål

Udløb

Nødvendige (2)

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

 

 

 

be_typo_user

Typo3

Denne session cookie bliver sat for at håndtere om brugeren er logget ind.

Session

fe_typo_user

Typo3

Denne session cookie bliver sat for at håndtere om brugeren er logget ind.

Session

Statistik (3)

Statistik cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

 

 

 

_ga

Google

Cookie der bruges til Google Analytics. Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

2 år

_gid

Google

Cookie der bruges til Google Analytics. Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.

24 timer

_gat

Google

Denne cookie bruges til at håndtere hvor ofte man må lave kald til Google Analytics

1 minut

Markedsføring   
Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af hjemmesider. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.   
NIDGoogleBruges for at identificere returnerende brugeres enheder6 måneder
r/collectDoubleclick.net

Bruges for at sende data til Google Analytics om besøgerens enhed og opførsel. Sporer brugeren på tværs av platforme og markedsførings kanale.

 
Sociale medier   
_dprFacebook 7 dage

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Tredjeparts cookies

Nordvision.org bruger nogle tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link.

Du kan fravælge Google Analytics her.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Nordvision, finder du vores kontaktinformation i footeren. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Persondata- og cookiepolitik opdateret juli 2019.